Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. február 10., szerda

Monostori erőd

2007.06.10. Komárom
Monostori erőd.
Zsömi, itt már csak az árnyékot kereste, magasan nem érdekelte a helikopter. Kitikkadt addigra a sok mászkálásban. Hiába no, elképesztően nagy területen fekszik az erőd s sok a látnivaló.
Bejártuk az egészet kívül s belül, megnéztük a kiállított technikai eszközöket és a múzeumot. Senki, sehol nem támasztott kifogást a jelenléte miatt.
Bemehetett a múzeumba is, az ajándék üzletbe is.

Kevéske adat, hogy bár kapott vizet bőséggel, volt mitől elfáradnia. Meg nekünk is. Az erőd 25 hektárt foglal el, épületek alapterülete 25 680 m2, a helyiségek száma 640. Nyilván, nem voltunk minden zugban, de azért alaposan bejártuk a felszíni részeket is, falakat is és a kazamata rendszert is.
Ki több fotót szeretne, kénytelen egy ugrást tenni: kattints ide!

2 megjegyzés:

  1. Hú, ez jó nagy túra volt. Naná, hogy a helikopter esetében talán csak az árnyék érdekelte.

    VálaszTörlés